Homeopati/Kinesiologi

Homeopati/Kinesiologi

Homeopati

Homeopati er en medisinsk behandlingsform som stimulerer kroppens iboende evne til å helbrede seg selv ved hjelp av individuelt utvalgte homeopatiske midler. Homeopatisk behandling påvirker menneskets alle sider, både mentalt, følelsesmessig og fysisk.

Homeopatiske midler er bearbeidet etter helt bestemte regler for å få best mulig effekt mot sykdom (fysisk, følelsesmessig og mental). Homeopati er den mest brukte alternative behandlingsformen i Norge sammen med akupunktur. I flere land (bl.a. England, Skottland, India) finnes egne homeopatiske sykehus.

Homeopater MNHL er medlemmer av Norske Homeopaters Landsforbund (NHL) og har en mangeårig utdannelse innen homeopati og medisinske fag. NHL arbeider aktivt for en offentlig autorisasjon.

 

Kinesiologi

Kinesiologi ble utviklet i USA på 1960-tallet. Det er en metode hvor vestens og den orientalske verdens viten og filosofi er koblet sammen. Kinesiologi bygger på sammenhengen mellom anatomi, fysiologi og energi. Energien følger bestemte baner i kroppen – meridianer. Energien strømmer fritt når vi er i balanse. Ved ubalanser er energistrømmen blokkert, og det kan gi fysiske, psykiske og ernæringsmessige problemer.