Homeopati

Ved førstegangskonsultasjon vil vi utføre en grundig og dyptgående utredning av dine plager eller sykdomsbilde. Etter den underliggende årsaken er kartlagt, vil terapauten utarbeide en spisset og optimal behandlingsplan som vektlegger kroppens evne til å helbrede. Men husk, dette er komplementær behandling, og du bør alltid oppsøke din fastlege ved alvorlige sykdommer.

Homeopati som behandlingsform

Homeopaten ser på kroppens symptomer og tegn, og bruker dette for å finne medisinen som er best egnet for deg. Da homeopati er en naturlig behandlingsform, er homeopatiske medisiner laget av ulike produkter fra naturen. Disse defineres likevel som legemidler.

Likt kurerer likt

Homeopati er et naturlig medisinsk system som fungerer på prinsippet som «likt kurerer likt». Hver person behandles individuelt, med sikte på å stimulere kroppens egen helbredelsesevne. Da homeopaten behandler hver enkelt individuelt, kan to personer med like diagnoser og plager, få ulike medisiner.

Symptomene er veiviseren

Symptomene synliggjør en ubalanse i kroppen, og symptomene påvirker og bestemmer hvilken homeopatisk medisin som benyttes i behandlingen.

Homeopati behandler blant annet følgende tilstander

Alle typer infeksjoner, allergier-og intoleranser. Symptomer og plager fra hud, utslett, muskel – og skjelett, hode, svimmelhet, PMS, menstruasjon, overgangsalder, prostata, mage, tarm, fordøyelse, gallesten, urinveisproblemer, nyrestein, trøtthet, slapphet, konsentrasjon og atferdsproblemer.

Dyktige homeopater i Trondheim

Vår klinikk ligger på Solsiden i Trondheim sentrum, og vi ønsker deg velkommen til behandling.

 

 

 

Har du spørsmål vedrørende homeopati kan du ta kontakt med oss her.