Kinesiologi

Kinesiologi er en svært direkte og effektiv måte å behandle spesifikke ubalanser og blokkeringer, både i psyken og i den fysiske kroppen. Vi skal ikke påstå at vi kan kurere alvorlige sykdommer, men det er en kraftige velværeteknikk som åpner kroppens medfødte helbredende evner til å forbedre helsen og vitaliteten.

Muskeltesting, også kalt muskelmonitoring

Denne behandlingsformen bruker musklene for å teste og identifisere og dermed rette opp i ubalanser i personens strukturelle, kjemiske, mentale og følelsesmessige energisystemer. Enda viktigere, adresserer den kommunikasjonen og forbindelsen mellom disse systemene.
I følge metoden, er muskelgruppene en speiling av de ulike delene av kroppen, som organene, fordøyelsessystemet, kjertlene, knoklene, og sirkulasjonssystemet. Ved å utføre testingen, vil teraputen kunne måle hvor i kroppen det er behov for behandling.

Allsidig behandlingsform

Som en komplementær terapi kan den brukes på ethvert område eller situasjon i livet hvor du ønsker forandring. For mange er det også et verktøy for evolusjon og bevissthetsutvidelse. Så enten du sliter med tungsinnet, angst, konsentrasjonsvansker, ryggplager eller ønsker en dypere forståelse av hvem du er og egenskaper du ikke visste du hadde; – så kan kinesiologi assistere med bevisstgjøring og utlikning av ubalanser.

Din kinesiolog i Trondheim

Vi ønsker deg velkommen til vår trivelige klinikk som befinner seg på Solsiden i Trondheim sentrum.

 

 

Kontakt oss for mer informasjon om våre kinesiologer eller dersom du er klar til å bestille en time.