Kinesiologi

Kinesiologi er en svært direkte og effektiv måte å behandle spesifikke ubalanser og blokkeringer, både i psyken og i den fysiske kroppen. Vi skal ikke påstå at vi kan kurere alvorlige sykdommer, men det er en kraftig velværeteknikk som åpner kroppens medfødte, helbredende evner til å forbedre helsen og vitaliteten.

Muskeltesting, også kalt muskelmonitoring

Denne behandlingsformen bruker musklene for å teste og identifisere og dermed rette opp i ubalanser i personens strukturelle, kjemiske, mentale og følelsesmessige energisystemer. Behandlingsformen kan også adressere kommunikasjon og forbindelsen mellom disse systemene.

I følge metoden er muskelgruppene en speiling av kroppens ulike deler: organene, fordøyelsessystemet, kjertlene, knoklene og sirkulasjonssystemet. Ved å utføre testingen, vil teraputen kunne måle hvor i kroppen det er behov for behandling.

Allsidig behandlingsform

Som en komplementær terapi kan den brukes på ethvert område eller situasjon i livet hvor du ønsker forandring. For mange er det også et verktøy for utvikling og bevissthetsutvidelse. Kinesiologi er en allsidig behandlingsform som kan benyttes om du sliter med søvn, tungsinn, angst, konsentrasjonsvansker eller ryggplager. Behandlingsformen kan også ha effekt dersom du ønsker å oppnå en dypere forståelse av hvem du er eller for å oppdage og bli kjent med egenskaper du ikke visste du hadde. Kinesiologi kan også bidra til bevisstgjøring og utlikning av ubalanser i kropp og sinn. Kinesiologi benyttes hos barn med kroniske plager som blant annet smerter i magen, lese-skrivevansker eller urolighet.

Din kinesiolog i Trondheim

Vi ønsker deg velkommen til vår trivelige klinikk som befinner seg på Solsiden i Trondheim sentrum.

Kontakt oss for mer informasjon om våre kinesiologer eller dersom du er klar til å bestille en time.