Kinesiologi

Kinesiologi er en svært direkte og effektiv måte å behandle spesifikke ubalanser og blokkeringer, både i psyken og i den fysiske kroppen. Vi skal ikke påstå at vi kan kurere alvorlige sykdommer, men vi utøver en kraftig velværeteknikk som åpner kroppens medfødte, helbredende evner til å forbedre helsen og vitaliteten.

Muskeltesting, også kalt muskelmonitoring

Ved muskeltesting brukes musklene for å teste og identifisere, og dermed rette opp i ubalanser i personens strukturelle, kjemiske, mentale og følelsesmessige energisystemer. Behandlingsformen kan også adressere kommunikasjon og forbindelsen mellom disse systemene.

I følge metoden er muskelgruppene en speiling av kroppens ulike deler: organene, fordøyelsessystemet, kjertlene, knoklene og sirkulasjonssystemet. Ved å utføre muskeltesting, vil terapeuten kunne måle hvor i kroppen det er behov for behandling.

Allsidig behandlingsform

Som en komplementær terapi kan kinesiologi benyttes på ethvert område eller situasjon i livet hvor du ønsker forandring. For mange er det også et verktøy for utvikling og bevissthetsutvidelse. Kinesiologi er en allsidig behandlingsform som kan benyttes om du sliter med søvn, tungsinn, angst, konsentrasjonsvansker eller ryggplager. Behandlingsformen kan ha effekt dersom du ønsker å oppnå en dypere forståelse av hvem du er, eller for å oppdage og bli kjent med egenskaper du ikke visste du hadde. Kinesiologi kan også bidra til bevisstgjøring og utlikning av ubalanser i kropp og sinn.

Hos barn med kroniske plager som blant annet smerter i magen, lese-skrivevansker eller urolighet, kan kinesiologi ha god effekt.

Din kinesiolog i Trondheim

Vi ønsker deg velkommen til vår trivelige klinikk som befinner seg på Solsiden i Trondheim sentrum.

Kontakt oss for mer informasjon om våre kinesiologer eller dersom du ønsker å bestille en time.