Kiropraktor

En kiropraktor har spesialisert seg på hvordan skjelett, sener og muskler fungerer sammen. Kiropraktikk er for mange med rygg-, skulder-, og nakkeplager, det beste alternativet for å bli bedre. En kiropraktor vil behandle svakheter og lidelser i nerve-muskel-skjelett-systemet. De ser spesielt på ryggsøylen og dets påvirkning på nervesystemet, og diagnostiserer og behandler plager relatert til dette.

Har du vondt i nakken? Å slite med vond nakke, eller vond rygg over lenger tid er sjelden gunstig og kan føre til kroniske plager man aldri blir kvitt.

En kiropraktor har eksepsjonelt god forståelse for hvordan skjellet, sener og muskler fungerer sammen. Kiropraktikk er derfor for mange med rygg-, skulder-, og nakkeplager det beste alternativet for å bli bedre.

Kiropraktikk som behandlingsform

Kiropraktoren behandler lidelser i nerve-muskel-skjellet-systemet. De ser spesielt på ryggsøylen og dets påvirkning på nervesystemet, og diagnostiserer og behandlinger plager relatert til dette.

Ved palpasjon bruker kiropraktoren hendene ved undersøkelse og diagnosering. På den måten blir det praktisert en manuell behandling. Kiropraktor utfører også billeddiagnostikk som røntgenbilder for å kartlegge i større grad omfanget av slitasje eller skade. Ved behov kan det også henvises til røntgen, CT og MR.

Behandlingen kiropraktoren gir fokuserer også på veiledning i forhold til forebyggende treningsøvelser.

Som vår klient er vi opptatt av at du får riktig behandling, og gode råd tilpasset din situasjon. Vi kan hjelpe til med alt fra engangs konsultasjoner, til flere behandlinger for langvarige plager.

Trenger du hjelp av en kiropraktor? Ta kontakt med oss med dine spørsmål