Ortopediske såler fra Formthotics

Ved bruk av ortopediske såler har du et effektivt, forebyggende tiltak mot senere rygg- og benplager. Dersom du går eller står mye i løpet av dagen, eller ved ryggplager er det desto viktigere å bruke riktig fottøy.

Sålene fra Formthotics er allsidige til forebygging av problemer med føtter og ben som f.eks. skinnebenplager, hælplager, kneplager, akillesplager og forfotsproblemer. De har oppnådd stor internasjonal anerkjennelse, og anvendes av medisinske fagfolk som leger, fysioterapeuter, kiropraktorer og fotterapeuter verden over.

Ved bruk av ortopediske såler fra Formthotics reduseres smerter, skader og muskeltretthet.

Bredt utvalg av ortopediske såler fra Formthotics

Formthotics er utformet biomekanisk for å støtte fotens naturlige form. De hjelper føtter med tunge belastninger i den vanlig hverdag, i tillegg til å redusere senere plager og utfordringer hvor hofte og rygg ofte er involvert.

Støtabsorberende ShockStop som former seg etter foten

Sålene er laget med polymerskum som gir maksimal støtdemping og forming etter foten. Dette minimerer belastningen på muskler, ledd og sener og muliggjør raskere restitusjon etter trening. Ortopediske såler fra Formthotics kommer som en blank såle som blir tilpasset først ved bruk. De kan anvendes i alle typer sko og oppleves ikke sjenerende.

Hygieniske, vanntette såler med antimikrobiell effekt

Sålene er vanntette og absorberer dermed ikke svette, som, igjen forhindrer veksten av bakterier og sopp. I tillegg har Formthotics lagt til beskyttelse av et antimikrobielt produkt kalt Ultra-Fresh. Ønsker du likevel å vaske sålen, lar det seg gjøre. De vaskes i lunkent vann med såpe og henges til tørk. Brukes igjen som vanlig når de er tørre.

Vi holder til i Trondheim og har kunder som kommer fra hele Trøndelag for å få bedre såler.

 

 

Har du spørsmål vedrørende våre ortopediske såler kan du ta kontakt her.